Top

Slechte Adem Tester

Nieuw
  • Slechte Adem Tester
  • Slechte Adem Tester
  • Slechte Adem Tester
  • Slechte Adem Tester
FullFullFullFullFull
(4.8 / 13 Reviews)
49,95


Test je adem met de HC200 slechte adem tester!


Weet binnen 10 seconden of je uit de mond ruikt of niet! Door een aantal seconden in de sensor te blazen, zie je direct hoe (on)fris je adem is. 

Het probleem van slechte adem is dat je het zelf niet kunt ruiken. Je bent namelijk gewend aan je adem. De HC200 slechte adem tester beoordeelt de adem met cijfers van 0 t/m 6.

Cijfer 0 = Fris. Cijfer 6 = Zeer slecht!
 

Hoe is dat precies mogelijk?

Bacteriën in de mond, op de tong, tussen de tanden, amandelen, keel en neus zetten afvalstoffen en voedselresten om in stinkende zwavelverbindingen, oftewel slechte adem. Deze slechte ademgassen worden direct herkend door de speciale sensoren. 

 
  • Wordt geleverd in de kleur zwart of wit
  • Inclusief AAA batterij
  • Inclusief gebruiksaanwijzing
  • Vandaag besteld, morgen in huis 

 


Reviews (13)
FullFullFullFullFull (4.8 / 13 Reviews)

Teun (18-10-2017) FullFullFullFullEmpty Ik werk in een winkel en vind het belangrijk dat ik met een frisse adem mijn klanten te woord sta. Dit apparaatje informeert mij opmerkelijk genoeg erg nauwkeurig. Ik heb het getest samen met mijn partner: als mijn partner vond dat ik een frisse adem had gaf het apparaatje 0 aan. Toen ik uit mijn mond rook kreeg ik het cijfer 4.

Ericv (23-06-2017) FullFullFullFullFull Ik was sceptisch bij de aanschaf, maar het werkt toch echt heel behoorlijk! Geeft goed aan of het nodig is om mijn tanden en tong te poetsen ;O

Tio (05-02-2016) FullFullFullFullFull Uk weet hoe een slechte adem kan ruiken en dan is dit handig om te hebben. Bij sommigen rook je slechte adem meestal in de ochtend na het opstaan en dat was niet zo fris. Daar wil je liever niet dicht bij vertoeven. Ook knoflookwalm is zoiets waar een hel ruimte naar kan ruiken. Het is een indringende geur waar je liever niet bij wil zitten.

Ongelooflijk (12-12-2015) FullFullFullEmptyEmpty Dames, en ook niet teveel roken. Scheelt ook.

Eudricksson (10-11-2015) FullFullFullFullFull Reageert op methylmercaptaam, de karakteristieke geur van slechte adem - prima tool om de adem te meten

Jacqueline (01-05-2015) FullFullFullFullFull Ik heb jarenlang een fobie gehad, dat ik dacht dat ik een slechte adem had door een opmerking van iemand, jaren mee bezig geweest, altijd angst gehad en ik durfde nooit dichtbij iemand te staan. nu een week het apparaatje in mijn bezit, en wat is er een enorme last van me afgevallen. Het werkt echt goed, na eten en koffie of wijn een hoge score, en normaal gedurende de dag is mijn score gewoon 0 of 1, wat neemt dit apparaatje veel stress bij me weg. Het is niet goedkoop maar ontzettend de moeite waard voor mensen die net als ik een angst hebben voor hun adem.

Fatima (24-10-2014) FullFullFullFullFull MashAllah!!

Francien (07-10-2014) FullFullFullFullFull grappig apparaatje, meet nauwkeurig de toestand van je adem!

Floor (04-06-2014) FullFullFullFullFull Werkt goed!

carla (04-06-2014) FullFullFullFullFull Werkt prima. Cijfer 0 betekent frisse adem. Cijfer 6 houdt in zeer slechte adem! Ik zit 's ochtends meestal op 5/6 .

Linda (16-04-2014) FullFullFullFullFull Ik gebruik het op mijn werk als ik het gevoel heb dat ik uit mijn mond stink. Dan weet ik of ik even naar het toilet moet om mn tong te schrapen en mijn tanden te poetsen.

Frits - Tandarts (13-04-2014) FullFullFullFullFull Ik heb het getest en t werkt boven verwachting. Dit apparaatje meet de hoeveelheid methylmercaptaan , een stinkende zwavellucht dat wordt veroorzaakt door bacteriën die zich bevinden in je mond, met name tussen je tanden, tongpapillen en keelamandelen.

Robert Z. (29-05-2013) FullFullFullFullFull Werkt goed, mooie gadget !

Stuur naar een vriend
@
@