Top

EXTRA

 
De Orabrush tongreiniger is een uiterst effectief wapen tegen bacteriële aanslag op de tong én stinkende adem. Een witte of gele tong is in 95% van de gevallen dé aanstichter van slechte mondgeur. Een vieze of witte tong lijkt niet alleen onverzorgd, het heeft vooral een nadelig effect op je mondgezondheid.

 
 
TONGPAPILLEN
Anäerobe bacteriën (verantwoordelijk voor stinkende ademlucht) zijn een meester in zich te verstoppen tussen de bijna onzichtbare haartjes op het achterste deel van je tong. Tussen de tongpapillen worden eiwitten, voedselresten en dode mondcellen omgezet in een gas. Dit gas noemt men methylmercaptaan of waterstofsulfide. De geur hiervan wordt vergeleken met de geur van ontbindend vlees en rotte eieren.

 
FIJNPUNTIGE BORSTELHAARTJES
Orabrush bereikt met haar fijne, ultrazachte borstelhaartjes als enige tongreiniger ter wereld óók de oneven ruimtes in je tongslijmvlies, de plek waar de grootste bron van slechte adem zich bevindt. De borstelhaartjes weken de stinkende bacteriën los en verplaatsen ze naar je tongoppervlakte, die je vervolgens met het schrapertje in één beweging van je tong schraapt. Andere tongschrapers zijn minder effectief omdat ze teveel gericht zijn op het schoonmaken van de oppervlakte. Gebruik liever geen tandpasta en tandenborstel, omdat je hiervan een tongbeschadiging kunt oplopen.HOE GA JE TE WERK?
  1. Breng twee pompjes Orabrush Foam aan op je Orabrush.
  2. Beweeg de Orabrush 4 keer zachtjes over je tong. 
  3. Zet géén druk op de borstel, laat de bristles het werk doen.
  4. Kantel de schraper op het achterste deel van je tong
  5. Verwijder het residu door van achter naar voren te schrapen

ORABRUSH FOAM
Met de Orabrush Foam wordt tongreinigen niet alleen makkelijker, maar óók effectiever. Orabrush Foam bevat een gepatenteerde formule waarbij 7 verschillende natuurlijke enzymen, zó selectief te werk gaan dat ze alléén de stankveroorzakende bacteriën aanpakken en tegelijkertijd een natuurlijke balans in de mond opbouwen.
 

INGREDIËNTEN ORABRUSH FOAM (100% NATUURLIJK)
Lysozyme - Natuurlijk enzym dat de cel van de slechte bacterie vernietigt en uitschakelt.
Amylase / amyloglucosidase - Breekt suikers uit voedsel af en voorkomt gaatjes.
Glucoxidase - Zorgt voor een omgeving waarin anäerobe bacteriën niet kunnen voortleven.
Peptizyme - Beschermt je mond tegen infecties en helpt tandplak te voorkomen.
Papain - Voorkomt tandplakopbouw en tandverkleuring.
Selectobac - Stimuleert de speekselklieren en voorkomt gaatjes.

 

Nieuwe producten