Top

Orabrush Try Me

Nieuw 25% Korting
  • Orabrush Try Me
  • Orabrush Try Me
  • Orabrush Try Me
  • Orabrush Try Me
  • Orabrush Try Me
rating 5
(4.7 / 37 Reviews)
€ 19,95
14,95

Orabrush Try Me Pakket:

1 Orabrush Tongreiniger 
1 LiquiGel 


Orabrush heeft naast haar "micro-pointed" borstelhaartjes, óók een ingebouwd schrapertje én een comfortabel handvat, waardoor tongreinigen nog nooit zo makkelijk ging.   
 
Orabrush in combinatie met LiquiGel helpt een einde te maken aan stinkende bacteriën op je tong, terwijl het ondertussen werkt aan een gezonde mondflora.
 
LiquiGel heeft een speciale formule (ontstaan uit een mix van 7 natuurlijke enzymen) die je mond beschermt tegen infecties en slechte adem. 100% tevredenheidsgarantie 


Reviews (37)
rating 5 (4.7 / 37 Reviews)

Laura (11-06-2018) rating 5 Al jaren gebruik ik de Ha-Lita tongschraper elke avond. Ik ben naar alternatieven gaan zoeken omdat de afgelopen maanden mijn tong erg schraal was na gebruik. De Orabrush is fantastisch. Hij is zacht en irriteerde de tong niet. Omdat het geen borstels zijn maar plastic “pinnetjes” kun je hem makkelijk schoonmaken. In het begin was ik nogal sceptisch door de ietwat sketchy website maar alles netjes de dag erop ontvangen. De tongplak is na 15 jaar nu al meer dan 24 uur verdwenen en ik word niet meer wakker met een beslagen tong. Al met al top product!

Lukas (18-10-2017) rating 5 Mensen, dit werkt perfect! Dit setje poetst die bagger direct weg. Voor het allerbeste resultaat ga ik als volgt te werk

- Breng een klein beetje gel aan op de achterkant van de tong, smeer het geleidelijk uit en laat het een minuut lang intrekken.
- Borstel nu enkele keren voorzichtig heen en weer met de Orabrush.
- Zet geen druk, de haartjes doen het werk wel.
- Kantel nu de Orabrush en plaats het zo ver mogelijk achter op je tong.
- Veeg de aanslag van achteren naar voren weg. Herhaal dit enkele keren. Spuug daarna alles uit en spoel de mond na met een mondwater (liefst op basis van zuurstof, die niet zuur is en geen sodium lauryl sulfaat bevat: Tip OxyFresh, PerioTherapy of Oxyd8.

Na enkele dagen zul je zien dat de tong mooi schoon en roze wordt.

Groet Lukas


Reactie Orabrush:
Bedankt voor de heldere uitleg, dit is precies de juiste werkwijze :)

Trix12 (04-08-2017) rating 5 Werkt heel goed, tong wordt er mooi schoon van.

Gerdie (27-07-2017) rating 5 Ik was sceptisch daar ik al veel middeltjes heb geprobeerd, maar dit valt me niet tegen zeg! Goede producten ik ben fan!

Nico Janssens (23-07-2017) rating 1 Ik heb een bestelling geplaatst op 11 juli en nog steeds niets ontvangen nochtans wordt er beloofd dat de levering binnen de twee dagen zal plaatsvinden...

Reactie OraBrush: Dag Nico, vervelend dat de OraBrush nog niet in uw bezit is. Zou u ons een mailtje kunnen sturen? Uiteraard gaan we dit probleem meteen oplossen.

K (07-05-2017) rating 3 Beste Orabrush,
Ik heb net de orabrush besteld met de gel die erbij stond, maar waar kan ik de foam bestellen (zie deze nergens op de site staan)?

pim (15-04-2017) rating 5 jaa

Frederique (26-01-2017) rating 5 Mijn huisarts raadde jullie producten aan, en terecht! Verwijdert tongmeuk kinderlijk eenvoudig!

Adrien (30-10-2016) rating 5 Al 3-4 maanden bezig met allerlei middeltjes.Niks hielp,en zelf niet wat ik bij de huisarts heb gekregen.Ik heb orabrush 3 dagen geleden besteld,en ik heb bijna geen last meer van tongplak...Heel blij mee,een echte aanrader!!!

Franceska (31-03-2016) rating 5 Ik ben meer dan tevreden hierover, de Liquigel is een enorme vooruitgang t.o.v. van de vorige foam. Zet niet teveel druk op het ragertje, de haartjes doen het werk vanzelf. Ik trek de aanslag vrijwel volledig van mijn tong af met dit dingetje. helaas een dag later bezorgd dan beloofd, verder geen aanmerkingen

Henri (12-01-2016) rating 5 Prefect product.
Ik poetste mijn tong altijd met mijn reguliere tandenborstel maar merkte dat mijn tong daar toch gevoelig van werd.
Met de OraBrush haal je makkelijk en doeltreffend alle plak van je tanden. De LiquiGel voelt super goed aan en als je naspoelt met een mondiger heb je een explosie van frisheid in je mond.

Vincent (22-07-2015) rating 3 Ben aan het overwegen om het product aan te schaffen. Echter heb ik nog een vraag alvorens ik het daadwerkelijk ga bestellen. Zelf maak ik veelal gebruik (2 maal daags) van Meridol Halitosis mondspoelwater wat bij mij redelijk goed werkt tegen slechte adem echter de aanslag achter op mijn tong gaat niet weg. Hier kom ik dan ook niet bij met mijn tandenborstel op mijn tong te poetsen. Werkt dit product daar wel goed tegen? Waarschijnlijk kan ik met de Orabrush ook niet op deze plek komen om mijn tong te borstelen. Begin nogal snel te kokhalsen als ik verder in de mond ga. Ik zou hier graag snel een antwoord op willen ontvangen van de experst.

Ria (24-03-2015) rating 5 Hallo ik heb een paar maanden onzettend veel last van een droge mond zodat ik bijna niet kan praten en ook vee ast van blaartjes
en grote blaasjes en kloven op mijn tong kan het ook door mijn medicijnen liggen die ik nu slik voor mijn gordelroos

Jill (22-02-2015) rating 5 Soms zie ik mensen praten of lachen en dan denk ik iehllll ga je tong eens wassen. Je weet gewoon dat 't daar stinkt! Mijn vriend zijn tong is ook soms bedekt met aanslag maar hij gaat nooit de deur uit zonder eerst z'n tong te poetsen, zoals het dus hoort. Ik vind het leuk dat Orabrush op een moderne en grappige manier haar verhaal vertelt, zodat meer mensen gaan beseffen dat tongreiniging dagelijkse routine moet zijn !!!

Reactie Orabrush: Hi Jill, dank voor je positieve reactie!

Kelly L. (25-01-2015) rating 5 Iedereen zou verplicht een Orabrush moeten hebben!

Reactie Orabrush:
Dag Kelly! Daar zijn wij het natuurlijk volkomen mee eens :)

Annalien (25-01-2015) rating 5 Doeltreffende manier om de viezigheid van je tong te schrapen, goed werkende producten (stuk beter dan goedkope tongschrapers) en afspraken worden snel nagekomen.

peter (25-01-2015) rating 4 Ik gebruik hem elkedag maar slechte adem blijft.

Reactie Orabrush:
Beste Peter, bedankt voor je feedback. In 95% van de gevallen ontstaat slechte adem door bacteriën op de tong. Eiwitten en/of voedselresten worden omgezet in volatiele zwavelverbindingen (slechte adem). Met Orabrush en Orabrush foam kun je tongplaque zeer eenvoudig verwijderen. Echter komt het soms voor dat halitose ontstaat door bijvoorbeeld ophoping van slijm in de neus of keelamandelen of bijvoorbeeld slecht werkende speekselklieren. In dat geval is het raadzaam een arts te bezoeken.

Olaf Kapitein (24-09-2014) rating 5 Goede producten dit!

Reactie Orabrush:
Dag Olaf. Bedankt voor je positieve feedback

Paul M (04-06-2014) rating 5 Trekt wel degelijk een flinke laag witte aanslag van mijn tong. Perfecte brush!

Reactie Orabrush:
Dag Paul. Bedankt voor je positieve feedback!

Erik (13-04-2014) rating 5 Zet niet teveel druk op de reiniger, dan werkt het echt perfect!

Erica (12-03-2014) rating 5 De enige schraper waarvan mijn tong écht mooi schoon wordt. Zet niet teveel druk op de schraper, de borsteltjes doen het werk wel. Groetjes Erica

Hans (17-12-2013) rating 3 Het product werkt goed, echter kreeg ik de verkeerde levering binnen, na wat gedoe is het gelukkig opgelost. Hopelijk gaat dat de volgende keer zonder poeha, verder zijn de producten zeer doeltreffend. Met vriendelijke groeten, Hans

Reactie Orabrush:
Dag hans. Bedankt voor je feedback. We vinden het vervelend dat je onze assistentie hebt ervaren als "gedoe." We zullen er alles aan doen om de nazorg in de toekomst te verbeteren. Gelukkig is het uiteindelijk naar tevredenheid opgelost.

Janet Essen (17-12-2013) rating 5 Zeer goed werkende producten! Veel beter en natuurlijker voor je mondgezondheid dan al die ellendige mondwaters zoals bijvoorbeeld cb12 Listerine etc. , daarvan kreeg ik op den duur verkleurde tanden en kon ik niet goed meer proeven.

Fred Haaksm. (23-10-2013) rating 5 Vriendelijk personeel, apparaatje werkt prima.

Fred Haaksm. (23-10-2013) rating 5 Vriendelijk personeel, apparaatje werkt prima.

Hendy (28-09-2013) rating 5 Werkt perfect, tong wordt weer mooi roze en stink bacteriën verdwijnen snel. Mijn ademkwaliteit is weer zoals het hoort. Super oplossing tegen slechte adem!

Jeroen P (21-01-2013) rating 5 Orabrush hoort bij mijn vaste badkamerritueel

bart (06-01-2013) rating 5 hi

Annelies (01-01-2013) rating 5 Zojuist geprobeerd, nooit geweten dat er zoveel vieze plak op je tong kan zitten. Ik vind het een ware uitvinding.

Arjen (31-08-2012) rating 5 Voelt fris aan, helpt wel degelijk !

Krista (21-07-2012) rating 5 Heel fris voor je tong !

Henk Aalbers (08-07-2012) rating 5 Soms zie ik mensen lachen of zingen en dan denk ik, bah ga je tong eens poetsen!
Orabrush is een goed product en ik gebruik hem dagelijks

Johanne Veenstra (12-06-2012) rating 5 Goed werkend en tong voelt veel frisser aan

Martina F (30-03-2012) rating 5 Beter dan een tandenborstel , ik vind hem echt handig.

Marijke (21-03-2012) rating 5 Het is wel even wennen, maar wat een uitvinding! Ik dacht in eerste instantie eerst zien en dan geloven, maar het werkt echt!

Bart U. (19-03-2012) rating 5 Gisteren besteld, vandaag in huis, zeer netjes. Ik moet nog even wennen aan het " tongreinigen " maar het werkt echt goed !

Annet Klompmakers (19-03-2012) rating 5 Goed werkend product ! Tong voelt schoon en fris aan. Aanrader

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over